Fotoğraf

Nisan 18, 2007


Ne dersin, biz hâlâ fotoğraftaki kızlar mıyız? Yoksa farklı mıyız? İçimizde küçük bir parça mı saklı onlardan? Yoksa küçük bir parçası mı değişmiş sadece?

İlk adımı birlikte attık yaşamaya. Neler umduk, nerelere geldik.

Biriniz bile olmasa nasıl olur hayat bilmiyorum. Uzaklarda olsak da, görüşemesek, konuşamasak, kendi koşuşturmalarımızda kaybolsak da bir yerlerde olduğunuzu bilmek güzel. Telefonumda haftaya oradayım buluşalım mesajı görmek güzel. Ben geldim,hadi kızlar gelin diyebilmek güzel. Hâlâ telefonu kapatamadan saatlerce kıkırdayabilmek güzel. Sadece Handan olmak güzel. Çünkü dünya bir nebula halindeyken, kimsenin annesi, eşi, şefi, yardımcısı değilken, merkezde bir tek biz vardık :)

Benzer yazılarım

15 Yorum yap

  1. Yanlis tahminde mi bulunuyorum bilmiyorum ama sanki bana 80'ler 90'lar gibi geliyor. 80'leri bilmemek 90'lari da anlamamak yasinda olsam da hatirimda kalan bir video kasetinde (ki teyzemin dugun kasetidir)her kadinin esmer permali kivir kivir saclari, 15x15 boyutlarinda kemerleri, vatkali bluzlari vardi. Bu furyaya vidyoda gorunen her kadin dahildi. Malesef ki annem de vardi iclerinde.. :D ah annem sodali yalanci su boregini ozledim senin.. ( cok ozur dilerim bu son cumle "grup terapisi" kismina yazilacakti)

    YanıtlaSil
  2. canımm handan günaydın.. hayat sen iken güzel çocukken güzel öğrenciyken güzel..ama sonrasıda güzel o zamanda başka güzel :))

    ben ne diyorum yine :))) canım handan güzel handan pembeli handan :)) benimde favori rengim pembe biliyor muydun :)) şuan oranj giyinsemde :D seni çook kocaman öpüyorum :)) güzel bir gün olsun senin için olur mu :))

    YanıtlaSil
  3. Vatka, kesinlikle vatka yıllarıydı Erol :) Cırt cırtlı vatkalarımız bile vardı :D

    Zehracım, tabi ki hayat güzel, herşey zamanında yaşanıyor ve bitiyor. Biraz hüzün kalıyor insanın içinde :) Zaten aslında konunun ana fikri arkadaşlarımdan birinin bu akşam bana geleceği üzerineydi :) Ha ha ha :)

    YanıtlaSil
  4. Selam Handan:))

    Ya ben unuttum vatkalı günleri. Takıyormuyduk öyle şeyler:)))))Benimde kocaman gözlüklerim vardı bir ara. Aaaah arkadaşlarımı özlediğim zamanlara götürdü beni bu foto ve yazın. Şimdilerde sanki özlemeye bile zamanım yok!

    Sevgiyle Handan...

    YanıtlaSil
  5. her zamanın ayrı guzelliği var, ne guzel yasayabilmek hepsini. Nostalji diye ayrı akım boşuna yok netekim...
    katre sen buralarda mısın yaa???

    YanıtlaSil
  6. ahaaa :D hadi bakalım size iyi sohbetler :) ben nasıl ooldu da konun ana temasını kaçırdım :S :P hehehe öperim seniiii :)))

    YanıtlaSil
  7. gidene kadar bu mekandan.. o dünyanın merkezi olmak lazım aslında.. yoksa huzur yok insana..

    YanıtlaSil
  8. Handan'cım fotoğraf bende açılmadı ama satırlarında kendimi buldum.Benimde öyle bütünleştiğim 3 kız arkadaşım var.Yıllar geçip gidiyor,öyle zamnlar oluyor ki biribirizle hiç görüşemiyoruz.Ama biraraya geldiğimizde herşey bıraktığımız yerde.Sanki daha dün ayrılmışız gibi..Keşke yine lise koridorlarındaki o saf duygularımız,o çok büyük gibi gelen ama bugün ne denli basit olduğunu bildiğimiz dertlerimiz olsa...
    Çok uzattım galiba,pardon.

    YanıtlaSil
  9. hep böyle eski fotoğrafları görünce aklıma gelir, acaba şu fotoğraflarda duran insanlar şimdi bastonlu mu bastonsuz mu yürüyor diye, ne hikmetse.. :P

    * Canı dayak isteyen kişi.

    YanıtlaSil
  10. fotoğraflar bende de açılmıyor. şikayetimi birde yazılı olarak bildireyim dedim canım..(benim kahvem çikolatasız olsun lütfen)

    YanıtlaSil
  11. MİSAFİR HALA SENDE ANNADIM BEN ANNADIM :)) SES YOOOK SEDAA YOOOK AMA MİSAFİRR VARR :D BENDE GELİCEM BANA NEE :)))) AÇINIZ KAPIYI LÜTFENNN:) KAPININ ÖNÜNDEYİM :))) HEHEHEHE

    YanıtlaSil
  12. Bence siz hala o fotoğraftaki gülenyüzlü,hayata neşeyle bakan bayanlarsınız.

    Koşullar ne kadar değişirse değişsin,senin yüreğindeki coşkunun,yüzündeki sıcak tebessümün değişmediğini düşünüyorum.
    Ne dersin....

    YanıtlaSil
  13. Günaydın Katre :) Takıyorduk valla o vatkaları bir zamanlar. Hem sana birşey söyleyeyim mi , gelir modaları yeniden,takar herkes. Hiç kimse dalga geçmesin :) Hatırlıyorum da ispanyol paça pantolonlara söylediklerimi, sonra nasıl da giydik :)Arkadaşlarını tabi ki özlüyorsundur, ama bugünü kaçırmamaya çalışırken o özlem yatışıyor bence :)

    Haklısın Eserel, beş on yıl sonra bugünleri de aynı şekilde özlemle anacağız.Anmazsak zaten hayat boşa geçmiş demektir.

    Zehracım doğru anladın sen, arkadaşımla arada verdiğimiz kısa uyku molası dışında hiç aralıksız konuşmuşuz, buralara dönüp bakacak zamanım olmadı :)

    Haklısın Joone, bunun için özel bir savaş vermek lâzım, yoksa kimsenin kimseyi merkeze koyduğu yok.

    Gülçin, kim bilir ilerde bugüne bakıp, yine aynı şeyleri düşünüyor olacağız belki, dertler geçtikten sonra önemsizleşiyor :)

    Züper , seni bastona havale ediyorum :)

    Beriş, kahve keyfi yapalım bugün valla. Kaç saattir fal da bakmadık birbirimize :)

    Umarım öyleyizdir Nilüfer:)

    YanıtlaSil
  14. Resmin içinde olan şahsiyetlerden biri olup ta yazmazsam çatlarım ben...
    1.Bastonlu falan değil hala genç ve güzel kadınlarız biz hıh...
    di mi kız...
    2.Benim gibi 1.5 metre boyundaki kızlar da takardı o 30 cm vatkayı ...
    3.Fotoğrafın merdivenlerde çekilmesi en çok benim işime yaramış gibi...
    4.Bence hepsi içimizde duruyor sadece yeni ekler var ruh alemimizde, hepimiz bir birleşip dışarıya yemeğe çıksak herkes aynı dehşet ifadeyle bize bakar eminim....
    4.Bu kadar yeter ben gidiyorum...

    YanıtlaSil
  15. Resmin içinde olan şahsiyetlerden biri olup ta yazmazsam çatlarım ben...
    1.Bastonlu falan değil hala genç ve güzel kadınlarız biz hıh...
    di mi kız...
    2.Benim gibi 1.5 metre boyundaki kızlar da takardı o 30 cm vatkayı ...
    3.Fotoğrafın merdivenlerde çekilmesi en çok benim işime yaramış gibi...
    4.Bence hepsi içimizde duruyor sadece yeni ekler var ruh alemimizde, hepimiz bir birleşip dışarıya yemeğe çıksak herkes aynı dehşet ifadeyle bize bakar eminim....
    4.Bu kadar yeter ben gidiyorum...

    YanıtlaSil