Bakalım

Ocak 28, 2011

Öyle çeşit çeşit makyaj malzemesi, bakım kremleri olan biri hiç olmadım. Bir kaç tane vazgeçilmezim var, onları kullanrım sadece. Benim için ağır makyaj göz kalemi ve far kullandığım makyaj oluyor :) Fondöten sürmem için yüzümde kocaman lekeler falan olması gerekiyor. Neyse ben şu en sevdiklerimi sizlerle paylaşayım istedim.

Bepanthen Krem
Yüzüme çoğunlukla sürdüğüm kremdir. Aslında bana kalsa hayatta yüzüme krem falan sürmek aklıma gelmez de 35 inden sonra cildim kuruyup bir müddet krem sürmeyi unutursam alnım kızarıp kabardığı için mecburiyetten sürüyorum. Çok kuru olduğu zamanlarda krem yerine merhemini kullanıyorum.

Exipial Lypo
Hâlâ bu harika kremle tanışmayanınız var mı bilmiyorum ama her derde deva. Bilgehan güneş yanıklarına çok duyarlıdır. Ne kadar koruyucu krem sürsek, ne kadar öğle sıcağında denize falan girmesek de sırtı kabarıp kaşınır güneşte. Kâbus kaşıntılara bu krem sayesinde son verdik. Kaşıntı başlar başlamaz sürüyoruz, işlem tamam. Güneş yanıklarına da çok iyi geliyor, kızarıklığı alıp acıyı geçiriyor.

Nivea Sun Light Feeling
35 inden sonra cildim değişti dedim ya artık güneşte yüzüm hemen lekeleniyor. (Çillense ne mutlu olacağım olsa. ) Onun için kışın da dahil olmak üzere yüzüme güneş kremi sürüyorum. (Zaten yanmayı hiç sevmem) Diğer kremler terledikçe falan gözüme kaçıp yaşartıyorlardı. Bu krem harika. İncecik bir tabaka halinde sürülebildiği için hiç göze kaçmıyor.

Avon Planet Spa
Özellikle topuk bölgesi için harika bir krem. El için de güzel.

Loreal Kerastas
Saçlarımın kırılmasına karşı çok hassasımdır. Kırk yılda bir kuaföre giderim, boyasını iki ayda bir zar zor yaparım (O da beyazlar artık iyice çıktığı için) ama saçlarım sağlıklı olmalı. Ne zaman balyaj röfle falan yaptırsam saçlarım çalı gibi oluyordu. Bu şampuan ve bir de özel bakım kremini almaya başladığımdan beri çok mutluyum :)

Lancaster Göz Kalemi ve Farı
Koyu kahve göz kalemi ve farı kullanmayı seviyorum. Gözlerim ela olduğu için güneşte iyice yeşile çalıyor ve kahverengiyle bu renk kendini iyice gösteriyor. Bu markanın ürünleri hem çok güzel hem de gözlere hiç alerji yapmıyor. Yüze sürülen bütün ürünlerin kaliteli olması gerekiyor bence.

İşte benim lükslerim bu kadar :D

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. Bu kadarcık da lüksün olsun bence...

    YanıtlaSil
  2. sefan olsun. :D

    YanıtlaSil
  3. Yakışır!:)
    Ayrıca; 'esas seni okumak da bizim için bir lüks' deyip cumanı daha da güzelleştirebilirim mesela?:)))

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler kızlar :)

    YanıtlaSil