Ha Ha Ha

Şubat 23, 2008

Sabah sabah sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün Aylincim.

Kız çok yakışmış valla çanta Johnny'ye. Bu arada gelirken getir, bende harbiden merdane yok, arada ihtiyaç oluyor, eksikliğini hissediyorum. İlk sende deneyeceğim, onun için güzel birşey olsun, hemen kırılmasın :D (Ay yorum açmıyorsun, blogdan bloğa zor haberleşiyoruz, hakkediyorsun o merdaneyi sen ! )


Bak bu şarkı da senin için olsun. Geldiğinde sana söyleyeceğim :)

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. :))) Ayol yine sabahın köründe kalkmış benden önce. Günaydınnn.
    Belki karayip korsanlarının yeni çekilecek filminde senin çantayı da oynatırlar. Adamın kıyafetine de uydu baksana.
    Merdaneyi önden kargoyla yollayacağım. Ben gelmeden mantılar, ıspanaklı börekler açasın diye. :o)
    Aylin Sparow

    YanıtlaSil
  2. Aylin sağolsun kayboldu gerçekten de. Bana selam sabah da yok :)

    YanıtlaSil
  3. handannnnnnn :)))))))))))) bu şarkı nasıl birşeydir :)) bayıldımm bayıldımm :))))) buarada yaşıyorum hayattayım :)) yeni bir post hemen hazırlıyorum :)) sana ve ailene güzel bir pazar dilerim :) aylin seni ve yorumlarını çok özlemişim :) iyi geldi gece gece :))

    YanıtlaSil
  4. ben bu fotonun başına gelenleri gördükten sonra zaten hiç kendi fotoğraflarımı barındırmıyordum sağda solda, artık kesin olarak internet ortamında fotoğraflarımı bulundurmama kararı verdim. şu yorumu yazdıktan hemen sonra facebook denen yere fotoğraflarımı kaldırmaya gideceğim. bu nedir böyle, nasıl bir rencide ediştir, bu ne ironidir böyle.. hayır burada bir recep ivedik repliği girerdim ama daha da konuşmak istemiyorum konu hakkında.. mizahta bi yere kadardır yani. ve diyorum ki ben, koymayın efenim bloglarınıza kendi fotolarınızı filan, hatta dikkat aylin fotolar üzerinde oynama yapabilir diye de uyarı asmalı bence.

    YanıtlaSil