Aklımdan Geçenler

Aralık 12, 2005

Gözlük numaramın kaç olduğunu bilmiyorum. Neden sorulduğunu da anlamlandıramıyorum. Ne yani 3 ten büyükse konuşmayacak mısın benimle? Ya da astigmatı olanlarla iyi geçinemiyor musun? "Bilmiyorum" cevabım ise karşı tarafı şaşırtıyor . Bilsem ne olur bilmesem ne olur?Reçetem var, ihtiyacım olduğunda onu kullanıyorum. Gereksiz numaraları aklımda tutmayı reddediyorum....

Birbirlerini her gördüklerinde kilo yorumu yapmak zorunda mı insanlar? Muhakkak almam veya vermem mi gerekiyor. Sabit kalamaz mıyız? Kalmazsam da kalmam konuşacak ne var bu konuyu?

Yaşını göstermiyorsun demeleri neden hoşuma gidiyor? Yaş göstermek ne demek? Göstermeyince 35 yaşında olmuyor muyum? Kendimi o kadar geliştirmeye çalışırken bazı dürtüler neden hiç gitmiyor?

Çocuğumun olup olmaması, kardeş yapıp yapmamam herkesi ilgilendirmeli mi? "Sen doğurdun da başın göğe mi erdi?" diyesim geliyor. Bakacak olan kim bırak da o karar versin değil mi? Bir ömür boyu geri dönüşü olmayacak karar sonuçta.

Birisine gidip de birşeyler yemek içmek istemezsem neden gittiğim kişi rahatsız oluyor? Orası kafe mi? İnsanlar yiyişe yiyişe mi anlaşır? Gönül sohbet isterse bahane mi bulmak lâzım ?

Yağmurda taksi şöförlerinin sinirlenmesini anlayamıyorum. Gerçek taksi müşterilerini alacaklarmış. Ne zaman ihtiyacım olursa o zaman binerim. O zaman lokantalar da açları almasın. "Yok kardeşim sadece acıkınca geliyorsun olmuyor, biz gerçek lokanta müşterilerini istiyoruz" desin.

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. İyi geceler Handan,insanların bu kadar meraklı olması beni de sinir eder,bir de yaptıklarımla ağızlarına sakız olmak istemem.Halbuki herşeyimi anlatırım,pek gizli saklım yoktur,açığımdır ama insanlar o zamanda yorumlamak ister.
    Böyle işte.

    YanıtlaSil
  2. Vallahi duygularıma tercüman oldunuz..!!!

    YanıtlaSil
  3. gereksiz numaraları bende tutmuyorum aklımda tuttuğum 3 yada 4 adet tel numarası var ama ilginçtir ki onlarca e-mail ve benzeri net şifrelerini unutmuyorum ...

    YanıtlaSil
  4. seni pek bi asabi gördüm kız..
    aynı sorunlar bendede var...
    GÖZLÜK NUMARAN KAÇ?
    körüm ben?
    NE KADAR ZAYIFLAMIŞIN?
    bu önceden ayı gibiydin demenin kibarcası...
    TEKRAR DOĞUM YAPCAK MISIN?
    yok ben almim..sen doğur benim yerime..koy bi karton kutuya ver bana..ben bakarım..
    AAAAAAAAA ELLERİMLE HAZIRLADIM..YEMEDEN BIRAKMAM..
    aaaaaaaaa..valla yerim..bak ona karşı gelmem ben..
    üf handan...oje almaya gitçem şimdi..istediğim renkler benim tükkanda kalmamış...sende istiyosun musun bişiler..bigudi;törpü;aseton falan..kıskandım zaten senin tırnaklarını...bakımlı hatun nolcakkkkkkk

    YanıtlaSil
  5. ahahahaaaaaa :)))
    Tabi yahu tokken de gidip lokantaya yemek yemeli ve aaaa kilo mu aldın sen söylemlerine uçan tekme atılmalı :)))

    Çok güzel bir yazı olmuş bu Handan :)))

    YanıtlaSil